Vloeronderhoud

Schoonmaakbedrijf Picobelle is gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van diverse soorten vloeren zowel bij particulieren als bedrijven.

Wij hebben speciaal opgeleid personeel in dienst dat deze werkzaamheden vakkundig kan uitvoeren.

Onder vloeronderhoud wordt naast het dagelijks of periodiek bijhouden van vloeren (stofzuigen, dweilen etc.) eveneens het groot onderhoud verstaan.

Denkt u eens aan het vakkundig inwassen van linoleum en het voorzien van een polymeer laag van sommige vloeren.

Wij behandelen o.a de volgende vloersoorten.

  • Diverse houtsoorten
  • Diverse kunststofsoorten
  • PVC
  • Marmoleum
  • Natuursteen soorten
  • Diverse tapijtsoorten

Regelmatig vloeronderhoud kan de levensduur van uw vloeren met jaren verlengen. Pico Bella Schoonmaak heeft voor ieder vloeroppervlak een specifieke behandelmethode.

Periodiek vloeronderhoud:

Linoleum:

Elke linoleumvloer heeft een beschermlaag. Deze beschermlaag is vaak niet voldoende om de vloer lang mooi en beschermd te houden.
Met een periodiek onderhoudsplan kunnen wij ervoor zorgen dat uw vloer zijn uitstraling behoudt. Tevens garanderen wij zijn duurzaamheid.

Steen:

Voor een stenen vloer is een periodieke schrobbeurt vaak al voldoende. Omdat de meeste problemen zich voordoen bij de voegen, besteden wij daar extra aandacht aan.

Kalkhoudend steen:

Een kalkhoudende vloer is glad en glanzend, omdat hij is gekristalliseerd. na verloop van tijd wordt de glans minder en verdwijnt de beschermlaag. U kunt dit voorkomen door de vloer om de paar jaar opnieuw te laten kristalliseren. Voor de onbeschermde stenen vloer bieden wij een periodiek schrobplan aan. Ter bescherming van de vloer werken wij o.a. met een zeepfilmproduct.

Tapijt:

Op tapijten zijn snel sporen van vervuiling zichtbaar zoals vlekken en kleurverandering. Wij hebben verschillende methodes om het tapijt weer mooi en schoon te krijgen. Wij werken o.a. volgens de sproei- extractiemethode en de bonnetpad methode.

Beton en grind:

Bij betonnen vloeren in industriële gebouwen is vaak sprake van vervuiling over meerdere jaren. We komen regelmatig sporen van olie en rubber tegen. In veel gevallen zien deze vloeren er na een schrobbeurt weer veel beter uit. Aan de hand van de vervuilingsgraad maken wij een plan van aanpak waarbij we kiezen voor de beste producten en materialen.

Bestrating en/of terras:

Wij verzorgen ook het reinigen van bestrating en terras rondom uw gebouw. Dat kan nodig zijn, want ze worden voortdurend blootgesteld aan weer en wind. Ook kauwgum is een boosdoener. Het voorjaar is een uitstekend moment voor een opknapbeurt.

Het vloeronderhoud voeren wij uit in Enschede, Deventer, Hengelo, Almelo.
Wij hebben door het hele land klanten, dus wellicht komen wij ook bij u in de buurt.

Voor een vrijblijvende afspraak neem contact met ons op.

Contactgegevens

Adres: Berkenven 35 7534 NG Enschede

Tel: 06-21886189

Email: info@picobella-schoonmaak.nl