Diensten

U kunt hier al onze diensten die wij aanbieden terugvinden!

Ballenbad Reinigen

Dit jaar zijn wij begonnen met het reinigen van ballenbaden. Doordat we veel met onze kinderen bij ballenbaden komen troffen we soms dingen aan waar we erg van schrokken. Je kunt van alles tegen komen in een Ballenbad, van braaksel en voedsel tot dode muizen. Dat was voor ons de doorslaggevende reden om te beginnen …

Bekijk pagina »

Dakgoten Reinigen en Legen

Dakgoten kunnen vol raken, vooral de laatste maanden van het jaar, om lekkage en overstroming te voorkomen is het belangrijk dat de dakgoten geleegd worden en eventueel gereinigd indien nodig.

Bekijk pagina »

Glasbewassing

Wilt u voor een goede prijs  al u ramen schoon ZONDER druppels?!! Voor zowel particulier als zakelijk reinigen wij de ramen. Wij nemen daarbij ook het raamkozijn en vensterbanken mee voor dezelfde prijs. We overleggen met de klant hoe vaak de ramen gedaan moeten worden.

Bekijk pagina »

Houtwerk Reinigen

Het reinigen van uw houtwerk geeft een mooi fris uiterlijk aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben hiervoor een wasdragend reinigingsmiddel. Uw verf blijft er langer mooi uitzien.

Bekijk pagina »

Huishoudelijke Schoonmaakdienst

Wij bieden een volledige huishoudelijke schoonmaakdienst. Hierbij kunt u denken aan: – Afstoffen – Poetsen – Stofzuigen – Afwassen – Wassen en strijken – Ramen zemen – Bedden opmaken – Keukens – Badkamers – Toiletten – Tapijt – Bekleding – Harde vloeren – Etc.. U vraagt wij voeren uit! Dagelijkse, wekelijks of eenmalige kleine en/of grote huizen Ons personeel is volledig getraind en verzekerd. Wij geven u graag advies …

Bekijk pagina »

Medische Praktijken

Bij een medische praktijk is het belangrijk om steriel en secuur te werken voorzichtig omgaan met de spullen maar wel goed schoon ook bij ons kunt u erop rekenen dat het goed gebeurt.

Bekijk pagina »

Onderhoud entree en trappenhal

Wij zorgen ervoor dat uw entree of trappenhal er altijd netjes en fris ruikend uitziet. Voor een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk pagina »

Opleveringsschoonmaak

Na een verbouwing of renovatie, maar ook bij de oplevering van nieuwbouw projecten, is altijd bouwvuil aanwezig. Hierbij valt te denken aan o.a. – grof bouwvuil – bouwstof – cementsluier – verfresten – kitresten Bij een opleveringsschoonmaak zorgen wij voor een schone start bij het inrichten van uw, nieuwe pand of woning.

Bekijk pagina »

Schoonmaak van Horeca Gelegenheden

De schoonmaak van horeca gelegenheden wordt vaak in de zeer vroege uren gedaan of op dagen dat de horeca gelegenheid gesloten is, wij maken schoon wanneer u dat wilt!

Bekijk pagina »

Schoonmaak van Scholen en Kinderdagverblijven

Op scholen is het met de hygiëne vaak erg slecht gesteld, dit komt mede doordat scholen een klein budget hebben om de school schoon te maken en het daardoor te snel moet gebeuren waardoor de kwaliteit slecht wordt. Wij moeten ons ook aan het budget van de school houden, maar doen er alles aan om …

Bekijk pagina »

Schoonmaak van Vakantieparken en Hotels

Bij het schoonmaken van hotels, vakantiehuisjes en chalets moet in korte tijd het huisje zeer schoon worden opgeleverd. Dit omdat de tijd tussen komen en gaan van de gasten maar een beperkte periode is. Wij werken met schoonmaakschema’s om dit snel en goed te kunnen uitvoeren.

Bekijk pagina »

Vloeronderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van diverse soorten vloeren zowel bij particulieren als bedrijven. Wij hebben speciaal opgeleid personeel in dienst dat deze werkzaamheden vakkundig kan uitvoeren. Onder vloeronderhoud wordt naast het dagelijks of periodiek bijhouden van vloeren (stofzuigen, dweilen etc.) eveneens het groot onderhoud verstaan. Denkt u eens aan het …

Bekijk pagina »

Winkelpanden Reinigen

Regelmatig maken wij winkelpanden schoon, voor openingstijd zorgen wij ervoor dat de vloeren mooi schoon zijn door middel van een schrobzuigmachine. Daarnaast doen wij de etalage ramen, zorgen voor schone stellingen, schone kassa ruimtes etc. Daardoor blijft uw winkel er netjes verzorgd uitzien.

Bekijk pagina »

Zakelijke Schoonmaakdienst

Een bedrijf is het visitekaartje van de klant en voor uw personeel is het ook veel fijner om in een schone werkomgeving zijn werk te kunnen uitvoeren. Een schone werkomgeving stimuleert tot hogere prestaties. Onze zorg voor de dagelijkse reiniging van uw kantoor en sanitair is aan te passen aan uw wens. Wij doen zowel …

Bekijk pagina »